Facebook

Vino in familia Bravissimo!

Pentru ca la Bravissimo invatam sa cantam corect, pe note, cu partitura in fata. Suntem atenti la pozitia corecta a corpului si facem in asa fel incat ora de curs sa fie placuta si interesanta.

Invata sa canti la un instrument!

Fiecare instrument are sunetul sau specific. La Bravissimo invatam sa obtinem sunetele corecte si, treptat, vom fi cuceriti de magia melodiilor interpretate prin forte proprii, indiferent daca e vorba de chitara, pian sau vioara.


CANTO - studiul tehnicii vocale
  
De ce optam pentru canto?

      Ce inseamna "canto"?

      Termenul "canto" isi are originea in limba italiana si, la o prima vedere, ar insemna cantec/cantare, dar in timp, termenul s-a specializat si a capatat mai mult sensul de "invatare a cantului", de dobandirea tehnicii si cunostintelor necesare cantatului.

      Pentru inceput, sa contrazicem cateva mituri si sa afirmam ca pentru a invata sa canti:

    * nu trebuie sa stii muzica
    * nu trebuie sa mai fi cantat vreodata
    * nu trebuie sa ai nativ "ureche muzicala" - este intr-adevar un avantaj sa o ai, dar oricum, nu o necesitate initiala, deoarece urechea se educa.

      Atunci, de la ce varsta incepem sa luam lectii de canto?

      Rezultatele studiului tehnicilor vocale sunt deci o urmare a exercitiilor si a gimnasticii vocii, nu o simpla imitare a profesorului. De aceea, teoretic cursurile pot incepe oricat de devreme.
Practic, cu toate ca nu exista o varsta minima de la care se pot lua lectii de canto, este important sa nu lipseasca motivatia, rabdarea, vointa, disciplina si perseverenta

      Deci, ce studiem la lectiile de canto?

      In timpul lectiilor noastre de canto, repertoriul si exercitiile sunt adaptate fiecarui copil in parte, dezvoltandu-se astfel tehnica vocala, respiratia, dictia, frazarea, intonatiea, dar si dezvoltarea auzului muzical, agilitatea, miscarea si prezenta scenica.
      Melodiile sunt placute, adaptate varstei cursantului, asigurand o deprindere corecta a tehnicilor vocale in muzica canto.
      In plus, lectiile de canto ajuta enorm la dezvoltarea dictiei si a acuratetei in invatarea limbilor straine.

      Iar o voce frumoasa, dobandita ca urmare a lectiilor de canto, se pastreaza pana la batranete fara a se pierde.

Vino sa studiezi CANTO la Bravissimo!

 

Login FormConcurs Bravissimo

            - Nici un concurs in desfasurare.

Istoric concursuri


Evaluari gratuite

      Grupul de Copii Bravissimo organizeaza periodic sedinte de evaluare pentru copii si tineret, sedinte ce va ofera sansa de a afla daca copilul dvs are sau nu talent la muzica. In acest sens, noi ii vom testa atat calitatile cat si potentialul, sub toate aspectele (auz, ritm, memorie muzicala, voce, etc.)

Legalitate

      Toate drepturile asupra materialelor audio, video, foto, precum si informatiile de pe acest site apartin Asociatiei Culturale Nobile Arte si nu pot fi reproduse fara acordul nostru.

      Asociatia Culturala Nobile Arte este o organizatie non-profit, cu activitate culturala, infiintata prin Ordin Judecatoresc 13/PJ/2016, cu CIF 36535692. Sediul se afla in str. Radu De La Afumati 37A, sector 2, Bucuresti.

Detalii de contact

0766. 53. 81. 83

scoalabravissimo@gmail.com
De la 60RON/sedinta!

Go up